Ostoskori

lähellä

100% aitoja tuotteita

4 myymälää Amsterdamissa

Turvattu maailmanlaajuinen toimitus

Uusia tuloja lisätään viikoittain

Tietosuoja

Tietosuojamääräykset Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading
Tietosuojakäytännössämme käytetään useita määritelmiä (näitä määritelmiä voidaan käyttää yksikkö- ja monikkomuotoina):

Cookie: pieni tiedosto, joka on sijoitettu Internet-sivuston kautta tietokoneellesi (IP-osoite), ja tiedot vierailustasi Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading sivusto;

Säännöt: tämä yksityisyyden suojaa koskeva asetus;

Yksityisyydensuojalaki: Henkilötietojen suojalaki (25: yleinen tietosuoja-asetus).


1. Sääntöjen selitys
Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading ei välttämättä käsittele yksinkertaisesti meille antamiasi tietoja. Tietosuojalain tarkoituksena on suojata yksilöiden yksityisyyttä. Tämä lainsäädäntö rajoittaa muiden henkilöiden sallittua käyttöä. Tämän lain perusteella Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading on velvollisuus asiakkailleen:

  • saada tietoa siitä, miten ja mihin tarkoitukseen tiedot ottavat Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading käsitellään;
  • ilmoittaa, kuka voi tarkastella tietoja;
  • pyytää lupaa tiettyjen tietojen käsittelemiseen.

Yksityisyytesi on tärkeä. Siksi Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading antaa selityksen näissä säännöissä kuinka he käsittelevät tietojasi, mitä tarkoitusta niiden käyttö on ja minkä tietojen käsittelyä varten Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading kysy nimenomaisesti lupaa.


2. Henkilötiedot Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading käytetty ja käyttötarkoitus
Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading käsittelee henkilötietojasi, jos tai kun sinusta tulee Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading, käy verkkosivustolla, tilaa uutiskirjeitä Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading, yhteyslomakkeella tai sähköpostitse, kun otat yhteyttä meihin tai Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading. Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading kerää nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Näiden tietojen avulla voimme:

  • tehdä sopimus, jonka asiakkaiden kanssa Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading sulkeutuu taloudellisesti ja hallinnollisesti;
  • kyetä tarjoamaan palvelujamme;
  • täyttää työnantajavelvoitteemme;
  • tavoittaa asiakkaita tai kiinnostuneita osapuolia tarvittaessa;
  • kehittää / optimoida palveluitamme edelleen.
IP-osoitteet / evästeet
Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading pitää verkkosivuilla käyvien (potentiaalisten) asiakkaiden IP-osoitteita. Näiden tietojen avulla voimme:
  • rekisteröidä mitä verkkosivustoa / Internet-sivuja käytät;
  • parantaa verkkosivuston toimivuutta ja sisältöä;
  • seurata, mistä aiheista tai sovelluksista (potentiaaliset) asiakkaat ovat kiinnostuneita;
  • varmista, että et aina saa samaa tietoa;
  • parantaa tuotevalikoimaa.

Selitys evästeiden asettamisesta
Kun vierailet verkkosivuillamme, evästeet asetetaan automaattisesti, mikä tarkoittaa, että meidän on seurattava tiettyjä IP-osoitteesi tietoja. Tämä sisältää tietoja siitä, kuinka usein vierailet verkkosivuillamme ja mistä aiheista olet kiinnostunut.

3. Henkilötietojen toimittaminen kolmansille osapuolille
Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading ei tarjoa henkilötietoja yksityisille tai yrityksille Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading organisaatio, ellei:

  • sitä vaaditaan laissa;
  • se on välttämätöntä sellaisen sopimuksen toteuttamiseksi, joka Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading on sulkenut kanssasi;
  • olet antanut luvan tähän.


4. Velvollisuudet / turvallinen käyttö / luottamuksellisuus / varastointiaika

    Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading käsittelee henkilötietojasi vain lain mukaisesti. Tämä tarkoittaa (muun muassa), että tietoja käsitellään vain siihen tarkoitukseen, jota varten ne saadaan, asianmukaisella / huolellisella tavalla lain ja näiden asetusten mukaisesti.
    Vain henkilökunta voi hankkia henkilökohtaisia ​​tietojasi Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading, ellei näissä säännöissä toisin määrätä. Kaikki henkilötietosi toimittaa Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading suojattu luvattomalta käytöltä. Turvallisuus koostuu:
    • työntekijät Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading on luottamuksellisuusvelvollinen kaikille Etoile Luxury Vintage / Atlantis Kaupalliset henkilötiedot;
    • Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading on ryhtynyt teknisiin toimenpiteisiin käyttämänsä järjestelmän suojaamiseksi lain mukaisesti ulkopuolisilta rikkomuksilta.
    • henkilökohtaisia ​​tietojasi ei pidetä pidempään kuin on tarpeen hyvän hallinnon kannalta. Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading pätee kahden vuoden ajan viimeisestä ostosta / tilauksesta / laskusta, jonka jälkeen tiedot tuhotaan. Laissa voidaan määrätä uusi säilytysjakso. Jos niin, Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading noudattaa asetettua lakisääteistä säilytysjaksoa.

    5. Oikeutesi rekisteröidyksi

    • oikeus tietoon: oikeus tietää, käsitelläänkö ja mitä henkilötietojasi ja mihin tarkoitukseen;
    • oikeus tutustua: oikeus tarkastaa ja kopioida näitä tietoja, mikäli se ei vahingoita toisen osapuolen yksityisyyttä;
    • oikeus oikaista, täydentää tai poistaa tietoja tarvittaessa (oikeus oikaisuun ja poistamiseen). Oikeus vaatia tietosi (osittaista) poistamista voidaan saavuttaa vain, jos tietojen säilyttäminen toiselle ei ole merkittävää ja tietoja ei pidä säilyttää lakisääteisen asetuksen nojalla;
    • oikeus vastustaa: oikeus vastustaa tietosi käsittelyä tietyissä tapauksissa.

    Jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen etoileluxuryvintage@gmail.com. Jos pyyntösi hylätään, sinulle selitetään miksi. Yksi syy voi olla, että tiedostosi sisältää tietoja, jotka kiinnostavat tai voivat kiinnostaa muita. Saat ilmoituksen osoitteesta Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.
    Vaikka sinulla olisi valitus henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa yhteyttä Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading nauhoittaa ja yrittää Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading tulla ulos kanssasi.

    Onko sinulla (erilainen) kommentti / kysymys / ehdotus? Voit myös ottaa meihin yhteyttä kirjallisesti tätä varten.
    Luonnollisesti, Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading käsittelee myös luottamuksellisesti ja huolellisesti tässä yhteydessä annettuja henkilötietoja.

    Nykyiset yhteystietomme löytyvät Etoile Luxury Vintage / Atlantis Trading.

    Tietosuojalausunto Etoile Luxury Vintage / Atlantis-kaupankäyntiversio toukokuussa 2018